dissabte, 27 d’octubre del 2018

núvol de fum 242 | container

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 242.mp3


     Aquesta setmana arrenquem amb un recopilatori dedicat a la nit de Halloween; Don't look now és el seu títol i el publica el segell Geographic North. Una col·lecció de 21 temes entre els quals hi trobem un bon grapat d'artistes reconeguts. Nosaltres ens quedem amb la fantàstica peça que aporta Eluvium. Continuem presentant Laminares, el disc de debut de Laura Luna Castillo, productora mexicana afincada a Polonia de la que poca cosa més n'he pogut saber. Val la pena escoltar-se el seu disc, que el trobareu editat en format cassette i digital pel segell Genot Centre, co-organitzador de la sèrie d'esdeveniments en directe Silent Night. Escoltem també al productor anomenat Primal Code, que ha publicat un LP de debut ni més ni menys que a Hypnus Records, un disc titulat La Vida della Seta que és un altre clar exemple de la qualitat d'aquest segell de culte. I d'aquí anem a Malta per visitar el segell Systolic, dedicat també a l'ambient i el techno. La darrera publicació és un EP recopilatori amb cuatre artistes, entre els quals hi soc jo mateix amb el meu projecte Droneghost, però amb el que ens quedem avui és amb el del productor Just Local, una composició ambiental. Tanquem el programa amb Carlos Martorell, Shoeg, que la setmana vinent publicarà Container, la continuació al The Swarn que comentavem a principis d'estiu. El segell encarregat de publicar-lo és Orange Milk

     I atents perque ja sabeu que la setmana vinent tindrem el primer mixtape de la temporada, que com sempre és el Mixtape de Difunts, carregat de dark ambient i sons foscos. 


Tracklist del programa

01. [gn] geographic north - ch. I - cement dossier
02. [gn] eluvium - surrounded by illusion
03. [gen30] laura luna castillo - anik I
04. [gen30] laura luna castillo - extrasolar
05. [hypnus] primal code - annie's diaries
06. [systolic] just local - vader
07. [om] shoeg - container movement 18-25


     Tanquem el post amb un vídeo de Shoeg en directe, que com us deia publicarà el seu nou disc la setmana vinent. Aquí el tenim en una actuació al programa Feeel de Betevé ara deu fer més o menys un any. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada