divendres, 19 d’octubre del 2018

núvol de fum 241 | cors angoixats

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 241.mp3

      Comencem anunciant els tallers que Edu Comelles estarà impartint a Barcelona aquest cap de setmana. Son tallers de paisatge sonor i construcció de microfonia que s'impartiràn al Estudi Rotor de Barcelona. Teniu tota la informació aquí
      Aquesta setmana tenim un tracklist curtet, ja que els tmes son llargs. Comencem amb el nou treball de Supersilent; la banda d'improvisació noruega acaba de pubilcar 14, una nova entrega que com la anterior, es publica a través del  segell també norueg Smalltown Supersound. Seguim amb un altre tema de la banda sonora de Mandy, composada per Jóhann Jóhannsson, una meravella que no us podeu deixar perdre, tant la pel·lícula com el disc. A partir d'aquí tenim dos temes llargs, que s'apropen als vint minuts Per una banda tenim el primer disc en conjunt de Varg i Anna Melina, Welcoming Elegance, que veu la llum, com no, a través de Northern Electronics. Tot un exercici d'ambient amb un pel d'experimentació, i ja sabeu, molt sintetitzador i foscor, malenconia i elegància. Tanquem el programa amb l'ambient drone d'un altre dúo: William Basinski i Lawrence English, que per primer cop uneixen forces per a crear un vinil, Selva Oscura, amb el drone com a principal protagonista. No us el perdeu tampoc.


Tracklist del programa

01. [sts332] supersilent - 14.8
02. [sts332] supersilent - 14.12
03. [lakeshore] jóhann jóhannsson - death and ashes
04. [ne55] varg & annamelina - longing hearts (I am the devil)
05. [trr312] william basinski & lawrence english - selva oscura


     La nova referència de Northern Electronics ve signada implement per Varg i Annamelina, però junts també formen el projecte Flora, que mescla ambient, techno, trap i veus amb auto-tune. Us deixo amb el vídeo oficial de Impatience, un dels seus temes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada