divendres, 24 de març del 2017

núvol de fum 185 | mort de fam

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 185.mp3

     El Núvol de Fum torna a ser aquí després de que la setmana passada no vam tenir programa degut a problemes informàtics, son coses que passen. I aquesta setmana tenim un núvol carregat d'ambient experimental, techno i pinzellades industrials. Així que ens espera un programa brut i fosc. Perfecte, no?
Arrenquem amb el nou treball d'Evan Caminiti, titulat Toxic City Music, un disc basat en la guitarra (l'intrument habitual de Caminiti) i dedicat a la ciutat de Nova York, però des d'una visió fosca, que aflora la brutícia dels seus carrers i racons. Un treball més que recomanable.  Igual que el següent disc que escoltem, Modern Silver, Que ens arriba des de les altes esferes de Northern Electronics, de la mà d'Abdulla Rashim i Varg sota el seu projecte Ulwhednar. Música hipnòtica i gairebé mística, sempre del costat de la foscor. Continuem amb una altra col·laboració de Jonas Ronnberg, Varg, ara amb el també suec Anders Karlsson, conegut com a Celldöd. Junts formen Vargdöd i acaben de publicar a Opal Tapes un treball titulat Brutal Disciplin, carregat de techno experimental, drones electrònics i distorsions que fan honor al nom del projecte. Per cert, m'encanta la portada. L'últim disc de la nit ens el porta un vell conegut del programa del qual feia temps que no en sabiem res, el grec Kostas Staikos amb el seu projecte Substak. Fa uns dies m'escrivia per anunciar-me EX Days, el seu darrer treball publicat per Odrex Music, que podreu descarregar de forma gratuïta.


Tracklist del programa

01. [de003] evan caminiti - joaquin
02. [de003] evan caminiti - french cocoon (mutagen)
03. [ne33] ulwhednar - LKAB
04. [ne33] ulwhednar - aitik
05. [opal098] vargdöd - bitten
06. [opal098] vargdöd - starved to death
07. [od_ex] substak - EX V
08. [od_ex] substak - EX_days (twin peetz's reinterpretation)


     Us deixo amb un vídeo d'Evan Caminiti, realitzat per ell mateix amb material trobat a Youtube. El tema és Returning Spirits, i forma part del seu treball Night Dust publicat per Immune.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada