divendres, 3 de març del 2017

núvol de fum 183 | aroma

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 183.mp3


     Aquesta setmana tenim una sorpresa per al final del programa que em fa molta il·lusió, una peça que han composat Macheteoxidado i Atrio Serenade en la qual han fet servir gravacions de camp meves del projecte Simbiòtic que vaig fer a Llorenç del Penedès fa uns anys. Feia temps que no escoltàvem material nou d'Atrio Serenade que amb aquest nou treball es torna a activar, de fet ja té més material nou, així que espero que vegi la llum aviat. A més a més Atrio és un bon amic del programa, escolta i comparteix els nostres podcasts habitualment, així que és tot un plaer punxar la seva música i veure que torna a produïr coses. 
     El programa arrenca amb el nou treball de Lawrence English, Cruel Optimism, un disc de drones saturats que és tot un massatge per les orelles. Amb ell English deixa de costat les gravacions de camp i es centra en aquestes textures sintètiques que es van succeint a través d'un tracklist que és tot un viatge. N'escoltem un parell de talls abans de repescat Continental Ruins, el darrer treball de Multicast Dynamics, que ja vam presentar farà un parell de setmanes. Arrodonim el tracklist amb Lussuria, projecte d'ambient i techno que en aquest cas ens ofereix una peça mig de drones agressius que forma part d'un dels recopilatoris de Hospital Productions

     Dijous vinent, a part de fer programa normal com sempre, estaré punxant a la sala 08100 d'aquí Mollet dins el cicle de "Dijous Techno". Serà un set de Droneghost amb ambient, techno i sons hipnòtics... Així que us hi espero a partir de les 23h.


Tracklist del programa

01. [rm470] lawrence english - exquisite human microphone
02. [rm470] lawrence english - hard rain
03. [den76] multicast dynamics - continental ruins
04. [den76] multicast dynamics - cryospheere
05. [hos.469] lussuria - the mondrian part II
06. [...] macheteoxidado & atrio serenade - aroma (feat. nigul)


     Us deixo amb una actuació de 2015 de Lawrence English, està enregistrada al festival de música ambient Nomadic Streams de Canadà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada