divendres, 29 d’abril del 2016

núvol de fum 151 | connexió distant

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 151.zip


     Programa número 151, que arrenca amb el nou projecte discogràfic del madrileny David Mata, Seattle Dot Records, un nou segell que se suma a les activitats de Seven Moons Music, publicant música ambient i experimental. La seva primera referència la signen el també madrileny Suero i el japonès Koichi Okada, una peça de vint minuts que compta amb una remescla realitzada pel propi Mata sota el seu projecte Erissoma. Des d'aquí desitgem molt bona sort i èxits a aquest nou segell. 
     Presentem també el nou disc de Ntogn, ja sabeu que aquest productor de techno i ambient és un dels meus preferits, i amb aquest nou treball torna a enamorar a base de patrons rítmics hipnòtics i textures dròniques d'alta resolució. Aquest nou disc es titula Threads i son peces creades per a una exposició artística curada per la Frantic Art Gallery de Tokyo. I com estem fent les darreres setmanes avui també punxem un tema del nou treball de Shaded Explorer, que queda més que recomenat a tots i totes. Per tancar el programa he escollit una peça del nou disc de Cello + Laptop, Transient Accidents.


Tracklist del programa

01. [sdt#001] suero & koichi okada - environmental testing of orion (erissoma version)
02. [tome4] ntogn - 053
03. [tome4] ntogn - 122
04. [sscd19] shaded explorer - distant connections
05. [fluid audio] cello + laptop - leap


     Tanquem el post del programa d'avui amb el vídeo promocional de la exposició Where Treads Led, des de la Frantic Gallery de Tokyo, amb música de Ntogn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada