dissabte, 23 d’abril del 2016

núvol de fum 150 | nuvi secret

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 150.mp3

     Doncs ja son 150 programes de Núvol de Fum, qui hagués dit que aquest projecte arribaria tant lluny quan va començar ara fa quatre temporades. Em sento molt orgullós d'aquest petit programa de ràdio, i molt agraït amb tots vosaltres, els oients. Seguiré treballant per fer-lo créixer i per que cada setmana sigui millor. Brindo per vosaltres i pel Núvol de Fum.
     I anem per feina perque avui hem presentat varies novetats, començant pel darrer disc de Secret boyfriend, un projecte d'ambient i electrònica experimental més que interessant i que ha publicat recentment al prestigiós segell Blackest ever Black. Continuem amb el projecte neo-clàssic anomenat Vanessa Amara, que treballa amb orgues d'església, cordes i electrònica per desenvolupar la seva música, que ha publicat el segell austríac Posh Isolation. També presentem la música de l'italià Evan Caminiti, que ha editat el seu treball amb Thrill Jockey, que no es poc. Completem el tracklist d'aquesta nit amb peces de Understated Theory, Ocoeur i Shaded Explorer, del qual continuem desgranant el seu nou disc.


Tracklist del programa

01. [blackest045] secret boyfriend - the singing bile
02. [blackest045] secret boyfriend - stripping at the nail
03. [posh156] vanessa amara - untitled 2
04. [posh156] vanessa amara - untitled 6
05. [sr19] understated theory - apparition
06. [MD243] ocoeur - progression
07. [thrill393] evan caminiti - mercury
08. [sscd19] shaded explorer - when I decided to live


     Tanquem el post ambun video de Vanessa Amara, projecte format per Birk Gjerlufsen i Victor Kjellerup, amb un parell de treballs publicats a Posh Isolation. El tema del vídeo apareix en el primer d'ells i creador del vídeo és Frederik Valentin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada