divendres, 5 de febrer de 2016

núvol de fum 139 | catàleg de perfums

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 139.mp3

     Ja sabeu que aquí al Núvol de Fum també ens agrada el techno, i que de tant en tant punxem música amb elements d'aquest estil, sempre seguint amb la filosofia del programa. Avui arrenquem el Núvol de Fum amb un excel·lent treball d'ambient dub i techno, signat pel dúo nordamericà Aris Kindt, que l'han construït amb molt pocs elements; una caixa de ritmes 808, un sintetitzador modular i guitarres. La música de Floods, que és el nom del disc, està coberta d'una capa de pols, és música submergida en boira, misteriosa i també hipnòtica. Així doncs prestarem molta atenció als nous moviments d'aquest fantàstic projecte, Aris Kindt. 
     Avui al Núvol de Fum també sona Alva Noto, des de la banda sonora de la nova pel·lícula d'Alejandro González Iñarritu "The Revenant", on ha tornat a col·laborar amb Ryuichi Sakamoto. Escoltem també un parell de temes de discs que ja haviem presentat, el d'Autoisolation i el nou de Heathered Pearls, molt més enfocat a la pista de ball que els anteriors. També tenim una estona pel projecte belga Oneirich, que ell mateix s'ha interessat pel Núvol de Fum i ens ha enviat material del seu segell The Kult of O. La part final del programa la dediquem a uns clàssics com Tangerine Dream, aprofitant la publicació d'una caixa amb 4 cd's que sota el títol The Official Bootleg Series Volume One recullen dues actuacions en directe dels anys 1974 i 1976.

Tracklist del programa

01 [sat024cd] aris kindt - the table
02 [sat024cd] aris kindt - floods
03 [milan] alva noto - hawk punished
04 [floe009] autoisolation - not happening
05 [gi-252] heathered pearls - perfume catalogue
06 [koO] oneirich - fris aan de vis
07 [ereacd41032] tangerine dream - mannheim encore - part one

     "Aquesta peça de vídeo i la música que vam compondre, també estan dissenyats per obligar-nos a lluitar amb totes les forces amb la fragilitat del cos humà i la seva relació amb la memòria." Aquestes son paraules d'Aris Kindt sobre aquest vídeo de 45 minuts dirigit per l'artista visual belga Rikke Benborg i on la música de Floods el disc d'Aris Kindt és la protagonista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada