divendres, 29 de gener del 2016

Núvol de fum 138 | en el blanc

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 138.mp3


     "En el blanc" és la traducció que em dóna Google per "Into the white", que és el nom del recopilatori gratuït que el segell rus Dronarivm ha publicat per celebrar el canvi d'any. L'any passat ja ho van fer, i aquest repeteixen amb una selecció de 21 peces d'excel·lent ambient drone, i carregat de noms més que coneguts dins l'escea ambient i experimental. És per això que el programa d'avui el dediquem íntegrament a aquest llançament i a escoltar algunes d'aquestes peces que el formen.
     Dronarivm és un segell discogràfic amb seu a Moscow capitanejat per Dmitry Taldykin i Bartsz Dziadosz, aquest últim conegut com a Pleq. Funciona des de 2012, publicant ambient contemporani i "clàssica moderna", i ha publicat ja música d'alguns dels principals artistes de l'escena mundial. Avui ens centrem en Into the White, un recopilatori de lliure descàrrega amb alguns dels artistes habituals del segell. Nosaltres, en el Núvol de Fum d'avui ens quedem amb Machinefabriek, Aidan Baker, Alexandre Navarro o el mateix Pleq, entre d'altres.

Tracklist del programa

01. machinefabriek - goor koor
02. chihei hatakeyama - night frogs
03. aidan baker - colour information (a solstice drone)
04. elegi - mortemann
05. porya hatami - daar
06. pleq + philipp lamy - sans titre trois (ben lukas boysen remix)
07. pjusk - virvel
08. olga wojciechowska - climb towards the sun
09. alexandre navarro - surfaces

      El vídeo d'avui és d'un dels llançaments de Dronarivm del passat març de 2015; es tracta del projecte de l'anglès Fraser McGowan, que es fa dir Caught in the Waker Forever, i que a part de Dronarivm ha editat la seva música a Hibernate, també a Rural Colours... El títol de la peça és Sun Drowing.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada