divendres, 27 de novembre del 2015

núvol de fum 129 | vora de vidre

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 129.mp3


     Avui arrenquem el programa amb el nou disc de Erissoma, titulat Crystal Edge i autoeditat el quinze de novembre a través del seu Bandcamp. Un treball amb sis composicions d'un ambient preciosista que ens ofereix una escolta molt agradable i tranquil·la, molt recomanat. Continuem amb Stephan Mathieu, que ha fet un disc inspirat en la saga de pel·lícules d'Alien, on cada tema representa el somni d'un dels tripulants de la Nostromo abans de ser despertats de la seva hivernació per la pròpia nau. Mathieu ha publicat aquest "Before Nostromo" a través del seu propi segell Schwebung
     Continuem amb un artista que ja fa setmanes que sona aquí al Núvol de Fum. Es tracta de Jonnas Ronnberg, aka Varg, molt prolífic amb el seu ambient i techno de baixa fidelitat, ritmes de 808 i peces ambientals com la que escoltem avui, a destructive flame, inclosa en el seu darrer disc per a Northern Electronics, Story of K. Seguim amb un dels nostres segells de capçalera, Silent Flow, que aquesta setmana ens porten el nou disc de North Hive, uns veterans del segell presents des dels seus inicis. Hem deixat pel final el nou treball de Javier Piñango, la setena entrega ja de la seva sèrie ir.real, on continua l'exploració de les possibilitats del seu MS-20, al qual li arrenca textures i capes de so que després amuntega en unes composicions abstractes i plenes de tensió. La setmana vinent el tindrem per les nostres terres, oferint un concert al Konvent de Cal Rosal, del qual en parlarem en el proper programa.

Tracklist del programa

01 [bc] erissoma - broken porcelain
02 [bc] erissoma - unique
03 [schwebung] stephan mathieu - stasis 1 (dallas' dream)
04 [schwebung] stephan mathieu - stasis 8 (kane's dream)
05 [ne25] varg - a destructive flame
06 [slnt084] north hive - arrival
07 [pt018] javier piñango - portrait of a civil war

     Tanquem el post d'avui amb un vídeo de Javier Piñango en directe. La data de publicació del vídeo es ara fa més o menys un any i el concert forma part del cicle "la morada sónica", organitzat per La Oficina de Almería.
 
 

1 comentari:

  1. Salutacions a Jaume Muntsant i a tots aquells darrere del projecte Núvol de Fum. M'ha servit moltíssim per a estudiar i per a treballar.
    Moltes gràcies.

    P. D: Perdó, si hi han faltes d'ortografia. Soc canari i estic comensant a aprendre el català.

    ResponElimina