divendres, 6 de novembre del 2015

núvolde fum 126 | radiolas

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 126.mp3

     Aquesta setmana dediquem el programa, principalment a presentar dos treballs d'artistes nacionals. En primer lloc escoltem radiolas el nou disc de Sustainer, publicat per Room40; un treball composat durant una convalescència de l'artista, que es nodreix de gravacions realitzades amb ràdios d'ona curta  i d'un limitat nombre de dispositius, com pedals d'efectes. Configuracions senzilles que donen com a resultat set composicions dròniques molt riques en textures sonores i que ens proporciona una escolta agradable. Podeu descarregar aquest disc gratuïtament o aportant una donació. 
     El segon disc que presentem avui és Trans-Neptunian Objects del madrileny Carlos Suero sota el seu projecte Godafoss. Un treball de drones densos i foscos, proper al dark ambient, que ens evoca els misteris de l'espai. Ha vist la llum a través de d'Audiotalaia
     Acabem de completar el programa amb Himmelkommando, des de la recopilació de Atrocius Symphonies, i amb un tema de D.Å.R.F.D.H.S., el projecte de Varg amb Michel Irosinne que no para de publicar material, tot ell interessant.... analògic.... fosc... Queda pendent dedicar un programa a tot aquest grapat de projectes suecs.

Tracklist del programa

01 [room40] sustainer - radio 02
02 [room40] sustainer - radio 06
03 [at080] godafoss - pholus
04 [at080] godafoss - malaren
05 [atrocius] himmelkommando - hoarfrost embryo
06 [opal064]  D.Å.R.F.D.H.S. - claudius prytz

     El disc de Sustainer s'ha publicat acompanyat d'aquest vídeo, d'una de les seves peces, i que podem veure al canal de Vimeo de Room40.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada