divendres, 21 de novembre del 2014

núvol de fum 088 | audio-MAD

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 088.mp3


     Aquesta setmana deixem per un moment la música ambient i per entrar al terreny de l'art sonor. Presentem el recopilatori audio-MAD que aplega fins a 100 artistes sonors de Madrid. Un projecte concebut i dirigit per Franciso López, amb la col·laboració de Centrocentro (5CS). Per a organitzar aquest recopilatori s'ha comptat amb la ajuda i l'assessorament de dinou programadors de concerts i events de Madrid, que son els que han configurat el tracklist amb aquest centenar d'artistes. Per si fos poc, acaba de completar el disc una sèrie de performances realitzades per un software autònom anomenat PEPA que remescla i reformula les peces del recopilatori a temps real.
     Audio-MAD és doncs una imatge de l'estat actual de l'art sonor a Madrid, amb tota la seva varietat i riquesa. Un treball que a més podeu aconseguir en format físic en un doble DVD que inclou llibret i les performances completes del software PEPA. Per al programa d'avui he escollit una selecció de peces d'Audio-MAD que més o menys s'adapten a la nostra forma de fer. Han quedat moltes de pendents, que com sempre ens reservem per escoltar en futures ocasions.

Tracklist del programa

01. antony maubert - meta arte sonoro III
02. enrique tomás - der hirsch des wahnsinns
03. jaime munárriz - dokkskogur
04. gabriela parra - young people
05. lucas bolaño - taichung 10893
06. oikos - nimbus
07. erissoma - beyond the wind
08. llorenç barber - interludio - fragmento del concierto - de sol a sol
09. PEPA performance 01 -excerpt 1-

     I tal com us he anunciat al programa, aquí teniu el vídeo de la actuació de Llorenç Barber a l'inici del Eufònic d'aquest mateix any. Una actuació simultanea des dels campanars de Vinarós i de la catedral de Tortosa que va tenir lloc el passat 4 de setembre a les nou i trenta-tres minuts del matí exactament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada