divendres, 7 de novembre del 2014

núvol de fum 086 | estranya harmonia

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 086.mp3

     Una setmana més us presentem algunes novetats interessants pel que fa als estils ambientals, també pel que fa a improvisació, ja que escoltem Relay, el nou llançament d'Audiotalaia que recull una sèrie de gravacions en directe de varis events d'improvisació anomenats justament Relay. Aquests "concerts" giren entorn la improvisació vista des de diferents disciplines i tenen un format amb certes pautes establertes com la existència de tres escenaris o la rotació dels músics cada cert temps. A la web d'Audiotalaia trobareu molta més informació sobre aquests actes, la seva història i la seva configuració.
     A la segona part del programa ens apropem a la música ambient des del punt de vista del techno, i no és el primer cop que ho fem. Presentem la nova referència de Northern Electronics signada per Ulwhednar, el dúo format per Abdulla Rashim i Varg, i un dels projectes més interessants del techno actual. Podriem dir que Ulwhednar fan ambient i techno minimalista hipnòtic a parts iguals, sempre amb un so molt particular. De que sí que coneixem el seu so és de Floating Mind, que des del seu netlabel Monokrak segueix brindant-nos excel·lents EP's de techno minimalista. Acabem el programa amb un clàssic del netaudio: Erich Schall, conegut per les seves produccions d'ambient techno amb tocs de dub. Tot un plaer poder escoltar material nou d'aquest artista. 

Tracklist del programa

01 [sequence8] eeem - last ride across a damaged bifrost
02 [slnt065] north hive - larva
03 [at075] v.a. - Rel10_VitGas_002
04 [at075] v.a. - Rel20_Mad_003
05 [ne13] ulwhednar - midvinter
06 [monokrak169] floating mind - strange harmony
07 [insectorama066] erich schall - maigraphit

     Aprofitant Relay, la nova referència d'Audiotalaia fem una mica d'agenda anunciant la propera actuació d'Edu Comelles, que juntament amb el percussionista Avelino Saavedra oferiràn precisament una improvisació al Antic Forn de Vallcarca aquest dissabte a partir de les 19:00h. Completa el cartell el paisatge sonor de Juan Manuel Castrillo. Avisats esteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada