dijous, 20 de juny de 2013

núvol de fum 039 | final de temporada

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 039.mp3


    Acabem la temporada ara que ja sí comença a arribar la calor, i ho fem repassant una mica les darreres novetats com és de costum, però no sense abans comentar una mica l'actuació que van realitzar Cello+Laptop, el projecte de Sara Galán y Edu Comelles, al festival Sónar. Una actuació ubicada a l'escenari Complex del nou Sónar de dia, y que va anar la mar de bé, va ser un concert molt ambiental y melòdic, ho podeu comprovar al video d'aquest post. Aprofito també aquest final de temporada per escombrar una mica cap a casa i presentar-vos el meu projecte musical Nigul i el meu nou EP titulat Crom. Un disc basat en gravacions de camp realitzades en cinta, manipuades i alterades per formar quatre peces d'ambient-drone. 

    Entrant ja a les novetats comentem una sèrie de recopilacions publicades a Free Music Archive i pensades per a realitzadors audiovisuals. La darrer d'aquests recopilatoris giran en torn al drone i a sonoritats fosques com les de la peça que escoltem del projecte iraní Spuntic. Continuem repassant el nou treball de [mikra] editat per 45echoes sounds. També el nou disc de CP McDill, capo de Webbed Hand Records, que ens presenta un recull de peces descartades dels seus treballs regulars per no acabar-se d'ajustar al seu estil habitual. Una altra novetat és la que ens arriba des d'Audiotalaia, la nova entrega de i.r.real music de Javier Piñango, dedicada a l'espai i a la informació que hi circula. Acabem el programa posant un peu a la pista de ball amb la peça dub-techno d'Alexander Dahlmann i l'ambient-techno fosc de DELP.

    Núvol de Fum s'agafa un descans durant l'estiu, però al setembre tornarem amb molta més música, mixtapes, miraré de fer alguna entrevista més, i disposats com sempre a seguir descobrint. Que passeu molt bon estiu.

Tracklist del programa

01 [envcd03] cello+laptop - la souriante madame beudet
02 [bandcamp] nigul - crom 4
03 [fma] spuntic - movement (album edit)
04 [45echoes018] [mikra] - stag
05 [wh263] cp mcdill - drone-a-gram
06 [wh263] cp mcdill - fog on rails
07 [at064] javier piñango - big ear
08 [gtakt036] alexander dahlmann - the essence
09 [isc006] delp - we got a feeling

    Com ja he comentat hi ha un vídeo de l'actuació de Cello+Laptop al Sónar, pujat a vimeo per la pròpia Sara Galan, un extracte de 17 minuts, més o menys la meitat del que va durar aquest concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada