dijous, 6 de juny del 2013

núvol de fum 037 | about:blank! mixtape

Escolta el podcast:

O descarrega el mixtape sense sintonies: núvol de fum 037.mp3


    Avui presentem el segon convidat que signa un mixtape per al programa, el primer va ser Jordi Giraldez, amb el mixtape que ens presentava per al Núvol de Fum 015. Ara és un altre Jordi el que ens brinda aquests prop de quaranta-cinc minuts de mixtape. Jordi Caner, amb el seu projecte About:blank! ja ha publicat algun mixtape, el darrer el compartia amb la aventurera multimèdia Antònia Folguera fa tan sols algunes setmanes, el podeu escoltar aquí. La història del Jordi passa per uns inicis punxant happy hardcore, que aviat es va convertir en falera pel techno més fosc i contundent, i una mica més endavant pels sons més arriscats de la música experimental i l'ambient. Entre les seves activitats la fotografia té un lloc important (la portada del mixtape és seva), centrant-se en la pràctica de la lomografia, així com l'elaboració de petits curts i videos, com el que promociona el mixtape que avui ens presenta, un mixtape ple d'ambient drone lluminós i on hi trobem alguns noms coneguts. És el cas de marcus fischer, talvihorros, the caretaker, offthesky o matthew collings; tots ells han sonat ja en altres edicions de Núvol de Fum. 

    Tal com ja vaig fer amb l'anterior sessió, l'arxiu de descarrega no conté la sintonia del programa ni la meva introducció, així la podeu descarregar tal qual i disfrutar-la quan i com vulgueu. :)

Tracklist del programa

01 ruhe - wilted
02 marcus fischer - breaking+broken. at arbor suite
03 talvihorros - two great lights
04 the caretaker - the quilter standard
05 con cetta - intentionality imbrication
06 jannick schou - as I felt sleep
07 the oo-ray - barriers
08 ruhe - no mail today
09 marcus fischer - 110327
10 naoyuki sasanami - todyo dawn
11 offthesky - memories feign
12 con cetta - sad.ay
13 jannick schou - 21.20
14 matthew collings - elysa, part one

    El video, com ja he comentat, l'ha fet el propi Jordi Caner, About:blank! per ilustrar i promocionar el mixtape. Podeu seguir a About:blank a flickr, twitter i facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada