dijous, 22 de novembre del 2012

núvol de fum 009

Escolta el podcast



O descarrega'l: núvol de fum 009.mp3


   Programa corresponent a dijous 22 de novembre de 2012.
   Ja tenim pàgina de Facebook, doneu-li a m'agrada per estar al dia de notícies i novetats!! Avui arrenquem amb una remescla d'un tema del conegut artista indie folk Bon Iver, la fa Luqus i la hem trobat al seu soundcloud. Fa uns mesos Bon Iver va obrir una convocatòria de remescles i això sempre afavoreix que ara n'apareguin per a tot arreu. Presentem la novetat de Textural Being, un single que ha publicat a a strange isolated place, una web/portal/segell molt recomanable per estar al dia de novetats entorn la música electrònica més selecta. 

   A la part central del programa parlem una mica de netlabels desapareguts. Amb el pas del temps he vist com molts i molts netlabels han tancat la paradeta, alguns d'ells mítics, i des d'aquest espai vull recordar-los recuperant alguns treballs interessants. Quan els netlabels tanquen en el millor dels casos la seva música queda a archive.org, sonic squierrel o algun dels serveis d'allotjament que fan servir, però també s'ha donat el cas de segells que desapareixen amb tota o part de la seva música, i em sembla una veritable llàstima. 

   Continuem, com ja va sent habitual, escoltant la recopilació dels cinc anys de Sem label, per acabar parlant del fantàstic nou treball d'Alexandre Navarro per al netlabel italià Laverna. Sens dubte la novetat més destacada d'aquesta setmana, un disc que no us podeu deixar perdre. Acabem el programa, com també ve sent habitual, amb una mica de dub. Un altre netlabel desaparegut, Kyoto Digital, un dels mítics.

Tracklist del programa

01 [soundcloud] bon iver - holocene (luqus remix)
02 [asip021] textural being - vantage points
03 [arh011] selfmademusic - where am I? If I could just pass through this night
04 [cyc015] bubblegone - syphone
05 [cyc015] bubblegone - dictionary
06 [gfr012] juanjo palacios - amarres
07 [sem5Y] letna - city lights
08 [sem5Y] alexandre navarro - YYYYY
09 [lav054] alexandre navarro - cycles
10 [lav054] alexandre navarro - diamants noirs
11 [ky_d13] segue - cumulus

   Doncs ja que la novetat més destacada és el nou treball del francès Alexandre Navarro, i que ja ha sortit el videoclip oficial d'un dels temes que hem escoltat, diamants noirs, us el poso aquí perque pogueu gaudir del seu minimalisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada