dilluns, 21 d’octubre del 2024

núvol de fum 464 | animals impossibles

 Escolta el podcast:
 
O descarrega'l: núvol de fum 464.mp3 (properament)


        Estem sense descàrrega dels podcasts perque Archive.org porta varies setmanes caigut degut a un atac Ddos. Estan fent el possible per tornar el portal online però sembla que s'està allargant. Podeu estar al corrent a través del Twitter d'archive.org. Esperem que tornin aviat, ja sabeu que archive.org és un dels projectes més importants i útils de tot internet.
 
        Aquesta setmana arrenquem amb el veterà productor d'ambient In Vitro, que em va enviar el seu nou disc, Siete Noches, abans de les vacances i encara el teniem pendent de repassar. El trobareu dins el catàleg del segell rus Polysphere. Continuem amb Fernie, el productor anglès de deep techno acaba de publicar el seu primer Lp al segell Informa, capitanejat per Ness. Escoltem la intro ambiental però després la segueixen sis temes del seu deep techno característic. Escoltem també un altre tall de Two People, el nou EP de Nthng que ja vam presentar anteriorment, i comencem a escoltar el magnífic nou disc de Joachim Spieth, Retrace; un treball d'ambient amb tocs de techno i molta influència del dub. Tot i que Spieth acaba de publicar aquest àlbum segueix paral·lelament expandint el projecte conjunt amb Markus Guentner, concretament amb la sèrie d'edicions de tirada curta en vinil a la qual anem seguint la pista. El nou vinil de 10 polzades i només 25 copies porta remescles de la llegenda del dub digital Pole i del mestre del drone Abul Mogard, amb la que ens quedem avui. Tanquem el porgrama ni més ni menys que amb la nova referència d'Astral Industries, signada per LF58. Darrere aquest nom s'amaga Giuseppe Tilleci, conegut sobretot com Neel i per formar part de Voices from the Lake, i Filippo Scorcucchi. Junts signen aquest nou llançament d'Astral Industries, amb dues peces llargues improvisades en directe. 
 
 
Tracklist del programa
 
01. [polysphere] in vitro - animales imposibles
02. [informa] fernie - opaque
03. [0000] nthng - two people
04. [affin] joachim spieth - sparkle
05. [affin] guentner · spieth - scope (abul mogard rework)
06. [astral industries] LF58 - part one
 
 
        Tanquem el post d'aquesta setmana amb una actuació en directe de LF58. El dúo d'italians participava d'una sèrie de videos titulada Teufelsberg Domecast, directes de música ambient i experimental realitzats a unes cúpules abandonades, aprofitant les reverbs naturals i el so directe. Un projecte molt interessant que no coneixia, estarem atents. 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada