divendres, 25 de novembre del 2022

núvol de fum 393 | punt d'ascens

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 393.mp3


        Tinc ja gairebé tot preparat per arrencar la nova etapa del Núvol de Fum a Mixcloud. Si tot va bé a principis de setmana començaran els streams i el nou contingut. Tindrem estones de ràdio amb tracklists selectes, especials i com no, sessions en directe, i no només d'ambient. Poc a poc anirem veient, però si encara no seguiu el compte del programa a Mixcloud aneu fent-ho!
        Avui comencem amb Fionnlagh i el disc de remescles del seu àlbum de debut. Tant l'un com l'altre els trobareu dins el catàleg de Ambientologist, i val la pena repassar-los. Us punxo, amb el vostre permís, un tema de Nigul, del EP que vaig treure fa un parell de setmanes, cova, que trobareu a Bandcamp. Escoltem a Minua, un trio d'electro-acústica amb inspirat per la música tradicional, el jazz i l'ambient modern. Escoltem també una peça de Colin Stetson abans d'acabar amb un dels grans de l'ambient dub, Bvdub des del fantàstic disc violet opposition. Cosa fina, i millor que vindrà!


Tracklist del programa

01. [ambientologist] fionnlagh - in isolation (powlos remix)
02. [ambientologist] fionnlagh - what has a beginning, has an end (anwalter remix)
03. [bc] nigul - llac subterrani
04. [bc] minua - ascension point
05. [bc] colin stetson - cerberus (reduction)
06. [n5MD] bvdub - divinity at dusk


    Colin Stetson és un saxofonista nascut a Michigan. Ha anat de gira com a membre de Arcade Fire, també de Bon Iver, i ha col·laborat amb un bon nombre de grans noms com Tom Waits, David Byrne o Feist, entre molts d'altres. També ha composat algunes bandes sonores com la de la última de la matança de Texas. Avui hem escoltat un tall de Chim​æ​ra I, i ara us deixo amb un vídeo una mica més antic, de la peça titulada Spindrift, realitzat per Derrick Belcham.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada