dissabte, 20 de juny del 2020

núvol de fum 310 | final T8

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 310.mp3


     Un any més arribem al final de la temporada com el qui no vol  la cosa. Aquest any ha sigut una temporada rara per a tothom, sobretot a partir de la segona meitat; la pandèmia, el confinament, el no saber què passarà amb la feina, amb la cultura, els concerts, els festivals. Però de dins tot aquest caos també han sortit coses bones, com Ruido Vírico. Aquest projecte ens ha mantingut ocupats i ens ha fet pensar i replantejar moltes coses, gràcies a les opcions del streaming. El temps dirà fins on ens porta aquest projecte, que esperem que sigui molt lluny. De moment tanquem la vuitena temporada del Núvol de Fum amb una selecció que ens porta a escoltar el projecte de dub techno Submersion, l'ambient techno de Artefakt i Nthng, l'ambient drone de Robert Davies i el meravellós dark ambient de Mount Shrine. La novena temporada vindrà com sempre pels voltants de les festes de la Mercè, estigueu atents al blog i al facebook del programa per a més informació. També per escoltar el mega-mixtape de la temporada, que espero tenir a punt ben aviat.

Així que sense més que afegir, m'acomiado de vosaltres fins al setembre, que espero que ens tornem a retrobar en una nova temporada del Núvol de Fum. Molt bon estiu!!


Tracklist del programa

01. [bc] submersion - alignment
02. [143dsr] artefakt - ganzfeld effect
03. [lobster] nthng - and then there was light
04. [lobster] nthng - beautiful love
05. [bc] robert davies - among cattail fronds
06. [cryo] mount shrine - subtotem
07. [cryo] mount shrine - reach none


     Tanquem el post una setmana més amb una actuació de Ruido Vírico, avui amb la del músic i productor parisenc Zann. Aquí ens ofereix una actuació basada en el teclat, la guitarra i la seva veu. Un set d'ambient enregistrat a casa que vam poder veure a la desena edició de RV.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada