divendres, 22 de novembre del 2019

núvol de fum 283 | tempestes d'estiu

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 283.mp3


     Feia ja temps qeu tenia pendent comentar aquí al programa la darrera recopil·lació del segell danès Posh Isolation, titulada Summer Storms. Una recull de 22 peces que publicaven a principis d'estiu en motiu de la celebració dels seus primers deu anys de vida. En aquest recopilatori hi trobem els artistes habituals del segell, que com sabeu aposta fort per les propostes locals. En el programa d'avui escoltem fins a cinc talls d'aquest disc, amb música de Vanity Productions, Xenia Xamanek, Puce Mary o Internazionale. Un recopilatori perfecte per coneixer l'estil únic d'aquest segell que mescla ambient, soroll i experimentació amb el pop i la música urbana. 
     A la part final del programa escoltem una peça d'Alessandro Adriani, i tanquem, amb el debut sota el seu nom real de Kevin Richard Martin, conegut com The Bug, o per formar part de King Midas Sound, entre moltíssimas altres projectes.



Tracklist del programa

01. [pi227] vanity productions - farewell ezra (in loving memory)
02. [pi227] varg & vanity productions - hud
03. [pi227] xenia xamanek - imprints of her in bars of house
04. [pi227] internazionale - blue movement
05. [pi227] lust for youth & croatian amor - feel me edit
06. [pi227] puce mary & ctm - release (for ezra)
07. [salp008] alessandro adriani - casting the runes
08. [room4103] kevin richard martin - life threatening operation 2



     Tanquem amb un vídeo del catàleg de Posh Isolation. CTM és el projecte de la danesa Cæcilie Trier. Aquest tema titulat Stages forma part del seu disc de 2012 Red Dragon, publicat també per Posh Isolation. El vídeo está realitzat Casper-Malte Augusta i Ribka M. Pattinama Coleman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada