divendres, 11 d’octubre del 2019

núvol de fum 277 | el temps espiral

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 277.mp3


     El programa d'aquesta setmana arrenca amb la banda sonora de Blasphemous, un videojoc creat pels estudis espanyols The Game Kitchen, que ha tingut un gran èxit a nivell mundial. El beu directament de l'imaginari religiós espanyol, y en especial l'andalus amb la setmana santa. El protagonista és un penitent, i es creuarà amb verges, sants i tota classe de personatges religiosos, sempre enfocats des de la fantasia més fosca. La banda sonora la signa el sevillà Carlos Viola, i òbviament s'inspira en el flamenc i els seus pals en un magnífic treball amb peces realment remarcables. Al final del post us deixo un vídeo per coneixer millor aquest joc, que de pas, us recomano. 
     Continuem amb Biosphere i el seu darrer treball, the senja recordings, una col·lecció de gavacions de camp i improvisacions realitzades a l'illa de Senja, al cercle polar àrtic norueg. L'ambient més drònic d'aquesta nit ens els porta Loscil, a través del seu disc Equivalents, publicat per Kranky. escoltem també un altre tema de Felicia Atkinson i el seu The flower and the vessel, i acabem el programa amb la col·laboració entre Sarah Davachi i Ariel Kalma i el seu ambient electrònic i hipnòtic.


Tracklist del programa

01. [tgk] carlos viola - una gélida expiración
02. [tgk] carlos viola - el temple de los abanicos
03. [bio31d] biosphere - lysbotn
04. [kranky221] loscil - equivalents 2
05. [kranky221] loscil - equivalents 7 (feat. secret pyramid)
06. [sp110] felicia atkinson - linguistics of atoms
07. [bs053] sarah davachi & ariel kalma - le temps spiral


     Per variar una mica aquesta setmana us deixo amb l'anal·lisi del videojoc independent Blasphemous, desl estudis The Game Kitchen, amb el cual hem arrencat el programa, així us podreu fer una millor idea del que parlem. L'anàl·lisi ve del conegut mitjà dedicat als jocs Eurogamer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada