divendres, 27 de setembre del 2019

Núvol de fum 275 | inici T8

Escolta el podcast:

I descarrega'l: núvol de fum 275.mp3


     Arrenquem la vuitena temporada del Núvol de Fum, disposats un any més a continuar explorant i descobrint l'escena de música ambient i tot l'univers que l'envolta. Per a mi és un plaer tornar a ser per aquí i compartir tota aquesta música. En aquesta vuitena temporada mantenim l'horari d'emissió habitual, és a dir dijous d'onze a dotze de la nit amb la repetició dissabtes a mitjanit. 
     Aquest primer programa dela temporada l'arrenquem amb The Caretaker, que ha publicat un treball amb peces descartades de la seva sèrie Everywhere at the end of time. Una colecció disponible per temps limitat al seu bandcamp. Continuem amb Dean Hurley, conegut sobretot per haver sigut l'enginyer de so de David Lynch des de 2008 fins a 2018. Hurley acaba de publicar una segona part de l'antologia que va veure la llum l'any passat, aquesta una mica més lluminosa, al voltant de l'ambient drone. Escoltem també el nou treball de Rafael Anton Irisarri, un disc titulat Solastalgia, on hi trobem l'habitual ambient drone progressiu (i abrassiu) de l'artista. També passa per aquest primer programa de la temporada la col·laboració entre els projectes iranís (tot i que residents a França) 9T Antiope i Siavash Amini. I abans de tancar el programa d'avui amb el projecte techno Thorm escoltem també una peça de Felicia Atkinson, des del seu darrer treball the flower and the vessel

     Benvinguts de nou al Núvol de Fum!


Tracklist del programa

01. [haftw] the caretaker - advanced plaque camaraderie
02. [sbr225] dean hurley - dissension
03. [sbr225] dean hurley - birth
04. [rm405] rafael anton irisarri - black pitch
05. [hg1902] 9T antiope & siavash amini - silver as in silence
06. [sp110] felicia atkinson - moderato cantabile
07. [sys018] thorm - begin to disappear (VNKU remix)


     Tanquem el post amb una actuació de Felicia Atkinson el passat 2017 a Melbourne, dins el projecte Stick And Stone de Liquid Architecture.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada