divendres, 14 de juny del 2019

núvol de fum 272 | hipòdrom

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 272.mp3


     Doncs no és el primer any que passa, que sense adonar-nos arribem al final de la temporada. Aquest és el penúltim programa d'aquesta setena temporada, la setmana vinent tancarem la paradeta fins a finals de setembre, més o menys com sempre. No faltarà el mega-mixtape per l'estiu, que ja he començat a preparar.
     Avui presentem tres discs més que interessants. Per començar tenim el nou treball de Tim Hecker, Anoyo, on explora el gènere tradicional japonès gagaku, conformant un treball ric en sonoritats i molt interessant. De segon tenim el treball de S.Soo (com pronuncío això per la ràdio?), projecte ambiental del rus Stas Sursyakov, conegut també com Sistal. Recentment ha publicat un EP titulat VIII a Circular Limited amb dos talls originals, força ambientals i tres remescles per diferents artistes, que traslladen aquests temes a la pista de ball. En tercer lloc escoltem el disc de Helm, Chemical Flowers, publicat a Pan, un treball també molt complet, que es mou entre la llum i la foscor. Per completar el tracklist d'avui recuperem la col·laboració entre Infinity i Synthek per a Systolic i escoltem una peça de CV313, projecte col·laboratiu entre els genis del dub techno Stephen Hitchell i Rod Modell


Tracklist del programa

01. [krank220] tim hecker - you never were
02. [krank220] tim hecker - not alone
03. [cir085] s.soo - unversm
04. [cir085] s.soo - VIII
05. [pan99] helm - leave them all behind
06. [pan99] helm - tocix rarecourse
07. [sys013] infinity, synthek - mark 1 part 2
08. [minimood017] cv313 - eloise's theme


     Tim Hecker ens va visitar fa un parelld e setmanes per actuar al Primavera Sound. Precisament presentava aquest Anoyo que avui hem escoltat. En el vídeo tenim una altra actuació, del mes passat, dins el festival FORM Arcosanti, a Arizona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada