dissabte, 6 d’abril del 2019

núvol de fum 262 | complaença de desitjos

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 262.mp3


     Aquesta setmana comencem anunciant la propera edició de la mostra audiovisual L'Habitació del Farmacèutic, que cada any se celebra al centre cultural La Marineta aquí Mollet. En aquesta edició del 2019 el Núvol de Fum té el plaer d'organitzar un petit escenari on tindran lloc quatre concerts de petit format. Això serà el proper divendres 3 de maig, estigueu atents al programa per anar coneixent més d'aquesta mostra i dels artistes convidats.

    En el programa d'avui podreu escoltar projectes com Silent-One des del seu propi segell Intimate Silence, també seguim punxant la fantàstica recopilació Anthology of Contemporary Music from Africa Continent, avui amb les peces del productor, artista sonor i gestor cultural marroquí Abdellah M. Hassak. Recordem també el disc de Senketsu No Night Club amb el seu jazz experimental i sorollós, i d'aquí passem a The Sight Below. Si fa algunes setmanes escoltàvem el disc de remescles de Glider, avui n'escoltem la re-edició, tot això per celebrar els deu anys de la seva publicació.  Acabem el programa amb una peça del percussionista Laurence Pike i una altra de Machinefabriek des del seu disc With Voices, i en aquest cas amb la veu de Marissa Nadler.


Tracklist del programa

01. [xlr8r] silent-one - snakes
02. [usg052] abdellah m. hassak - yearnings complacency
03. [usg052] abdellah m. hassak - 7 heavens
04. [oecdr068] senketsu no night club - megyaku
05. [gi-78] the sight below - at first touch
06. [gi-78] the sight below - life's fading light
07. [xlr8r] laurence pike - life hacks
08. [wv185] machinefabriek - VIII (with marissa nadler)


     Tanquem aquest post amb la interpretació en directe de Life Hacks, la peça que hem escoltat del productor i percussionista Lawrence Pike. Una actuació realitzada al Golden Age Cinema de Sydney.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada