divendres, 9 de novembre del 2018

núvol de fum 244 | una línia recta

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 244.mp3


     Avui escoltem un parell de discos nacionals que no us podeu perdre. Comencem amb el malagueny Pepo Galán, al qual ja coneixem prou bé. El darrer cop que parlavem d'ell era per la seva col·laboració amb Max Würden, aquell genial disc titulat All of sudden. Ara presenta Strange Parentheses, un disc en solitari però amb el que compta amb varies col·laboracions vocals. Publicat pel segell valencià Archives, Strange Parentheses és un excel·lent treball de música ambient. El mateix Pepo ens parla també del seu segell, El Muelle Records, on s'acaba de publicar el primer treball que Eduardo Briganty publica sota el seu nom, abans estava amb el projecte Miniatura. Aquest treball es titula Microgramas, i tampoc podeu deixar d'escoltar-lo sencer. 
     La segona part del programa comença amb el productor alemany de techno Vril, que recentment ha publicat el seu tercer llarga durada a Delsin Records. Aquest nou disc es titula Anima Mundi, i és com una mutació del techno-dub clàssic en alguna cosa més hipnòtica, experimental i repetitiva. Un disc impressionant d'un productor que hem de seguir de ben a prop. Tanquem el programa amb un disc que ja feia setmanes que s'esperava, la cinquena entrega de Everywhere at the end of time de The Caretaker, la sèrie que posarà punt i final a aquest projecte i que amb aquest disc és queda a només un del final. Igual que la anterior entrega, aquesta consta de cuatre parts que ronden els vint minuts cadascuna, ara ja sí, enfonsats en la malaltia, el caos i l'horror. Breus moments de lucidesa que ens condueixen a l'aïllament. Confusió extrema, repetició i trencament. 


Tracklist del programa

01. [archivescd30] pepo galàn - u broke me (feat. roger robinson)
02. [archivescd30] pepo galàn - in a straight line
03. [elmuelle] eduardo briganty - la zona
04. [elmuelle] eduardo briganty - la vida de las estatuas
05. [132dsr] vril - riese (rework)
06. [132dsr] vril - statera rerum
07. [haftw029] the caretaker - synapse retrogenesis


     Us deixo amb un vídeo de Pepo Galán realitzat per J. Salvador Caballero. El tema es titula Barco Amor, i forma part del recopilatori Línea de Flotación, editat fa poc més d'un any a El Muelle Records

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada