divendres, 13 de maig del 2016

núvol de fum 153 | quimera

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 153.zip

     El programa d'aquesta setmana arrenca anunciant-vos que aquest cap de setmana, concretament avui divendres 13 de maig i demà dissabte, té lloc a Mollet la mostra d'artistes audiovisuals L'habitació del Farmacèutic, al centre cultural La Marineta. Una mostra de videoart, curtmetratges i instal·lacions on en Marco Domenichetti i jo presentarem la peça audiovisual Farmacopea. Teniu més informació i els horaris (tot i que costa una mica de trobar) al facebook de l'event. Ens veiem per allà!
    Presentem varies novetats en el programa d'avui, principalment Chimera, el nou treball de Snufmumriko, artista suec d'ambient drone que ha tingut el detall d'enviar-nos una còpia de la edició limitada de 30 d'aquesta nova publicació, que veu la llum a través de la seva pròpia plataforma Lagerstätte. Es tracta d'un treball construït a partir de samplejos de vinil manipulats i apilats, que formen unes peces tranquil·les i molt agradables a l'escolta. També escoltem el treball de Zach Cooper, The Sentence, construït a partir de petits fragments que l'artista ja tenia enregistrats: improvisacions fetes a la universitat, petits exercicis, assajos de gravacions... Un collage que serveix de debut per aquest artista nordamericà. 
     Una altra de les novetats d'avui és el disc de Glassine, un treball molt curiós format únicament per gravacions de camp realitzades a una tenda de guitarres. Amb aquest material tan concret Glassine cuina unes peces que en més d'un moment ens recorden al vaporwave. Molt interessant. Com també ho és el treball de Norman Westberg, guitarrista de la banda Swans, publicat per Room40 i carregat de drones de guitarra, que ens ofereix una escolta agradable i relaxant. Tanquem el programa amb els subgreus de Ricardo Donoso remesclat per Thomas Köner, des del EP Sarava Exu Remixes. Com veieu un menú més que complet per aquesta nit.

Tracklist del programa

01 [lager001] snufmumriko - chimera 0700
02 [lager001] snufmumriko - chimera 0801
03 [bc] zach cooper - and
04 [bc] zach cooper - for
05 [bc] zach cooper - us
06 [ps073] glassine - intro.vultures.refuge
07 [ps073] glassine - human shield
08 [posh156] vanessa amara - untitled 5
09 [rm472] norman westberg - oops, wrong hat
10 [den236] ricardo donoso - diluculum (thomas köner remix)


     Tanquem el post d'avui recordant el treball titulat 69º54'S-135º12'E de l'artista basc resident a Barcelona Mikel Lauki. Un disc publicat al 2011 al netlabel Audio Gourmet, on hi trobem aquest Deconstrucción.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada