divendres, 18 de desembre del 2015

núvol de fum 132 | pop

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 132.mp3

     Últim programa normal abans dels tres especials d'hivern on podrem gaudir de tres sessions d'artistes convidats, i que començaran la setmana que ve. De moment seguim repassant novetats i arrenquem el programa amb el nou d'Autistici, temporal enhancement, que acaba de publicar al segell rus Dronarivm. Continuem amb la nova entrega de la mítica sèrie de recopilacions Pop Ambient, dels segell Kompakt Records. Un segell que es dedica a la música de ball però des de fa ja 15 anys que ens porta aquestes recopilacions de música ambient amb els seus artistes habituals, tot un clàssic que no podíem deixar escapar aquí al Núvol de Fum. Escoltem els tracks de Leandro Fresco, Max Würden, Mikkel Metal i els clàssics de l'ambient The Orb
     I d'aquest recopilatori, tan conegut per tothom, anem fins a un llançament autoeditat i molt desconegut, un EP sota el títol Vapor de l'artista bielorús i/dex. Escoltem una peça molt interessant, construïda a partir d'ones sinusoidals. Tanquem el programa amb un tema del projecte d'ambient brut i analògic Cremation Lily, des del segell Opal Tapes.

Tracklist del programa

01 [dr-34] autistici - opened up too quickly
02 [dr-34] autistici - the grotesque physicallity of waiting
03 [komcd128] leandro fresco - configuración de ataque
04 [komcd128] max würden - unterwasser
05 [komcd128] mikkel metal - titan
06 [komcd128] the orb - alpine dawn
07 [bc] i/dex - coral
08 [opal070] cremation lily - presence of light


     Tanquem el posta amb aquest boiler room collections, una conversa amb Alex Paterson de The Orb on ens explica anècdotes de la seva vida i històries de música mentre ens punxa alguns dels seus temes preferits, des de Satie fins als Sex Pistols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada