dijous, 4 de desembre de 2014

núvol de fum 090 | sent ésser humà

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 090.mp3

     Aquesta setmana anem forts i comencem amb el que és, al menys per mi, el millor disc de l'any. El mestre de l'electrònica minimalista Murcof i el tompetista de jazz Erik Truffaz tornen a sumar esforços després del EP México de 2008 en un llarga durada espectacular. Being Human Being és el títol d'aquesta obra d'art que veu la llum com la tercera referència del segell suïs Mundo Recordings. Escoltem el segon tall del disc, una peça de quinze minuts que treu la respiració.
     També seguim escoltant el disc de Ourson que ja vam presentar la setmana passada, i descobrim el segell Hawk Moon Records, amb el treball d'un projecte anomenat Good Weather For An Airstrike, excel·lent música ambient. Cap al final del programa reprenem el ritme amb el duo de Glasgow Engine7 i l'excel·lent recopilatori que és la primera referència de Eclectic Reaction Records, de la qual en seguirem parlant...

Tracklist del programa

01. [mr003] erik truffaz & murcof - warhole
02. [bc] ourson - revealing everything (in a state of constant falling)
03. [hmr] good weather for an airstrike - awaiting your arrival
04. [s27-134] engine7 - a few remaining moments
05. [er001] neobot - etereo

     Crec que el vídeo d'avui ja us l'havia posat algun altre cop, però ja que hem escoltat el disc de Murcof i Erik Truffaz recuperem el concert que donaven juntament amb el percussionista Talvin Singh al festival de jazz de Montreal de l'any 2006. Un document imprescindible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada