dijous, 23 d’octubre del 2014

núvol de fum 084 | salvació

Escolta el podcast:
O descarrega'l: núvol de fum 084.mp3

     Aquesta setmana anem per feina, ja sabeu que demà divendres tenim una cita a la terrassa del Museu Abelló de Mollet. A partir de les 22:30h tindrem el concert de Sustainer amb el seu ambient drone que tant bé coneixem. Seguidament actuarem Valdrada, el duo que formo amb Marco Domenichetti, amb un set rítmic però baix de bpm's, llums reactives i mapping. La entrada és gratuïta i se us convidarà a una copeta de cava si us ve de gust. Aquest acte l'organitza l'ajuntament de Mollet, amb la col·laboració de Núvol de Fum així que estic molt content de poder començar a fer alguna cosa fora de la ràdio.

     El tracklist d'avui el formen tres temes; arrenquem amb la peça que Kevin Lyons entregava per la novena edició de album in a day de BFW recordings, aquests recopilatoris de música feta en un sol dia. Continuem amb Gilbert Ramos, que des d'Energostatic records signa un treball d'ambient anomenat another day gone. Acabem la nostra hora setmanal d'ambient amb Andrew Henry y el seu darrer treball, Salvation, trenta-vuit minuts de drones, gravacions manipulades i improvisació.

La setmana que ve mixtape de dark ambient per la nit de difunts.... 

Tracklist del programa

01 [bfw235] kevin lyons - all the way back
02 [stasis024] gilbert ramos - hidden galaxy
03 [zen101] andrew henry - salvation

     Aquesta setmana s'ha anunciat un nou treball de Murcof en col·laboració amb el trompetista Erik Truffaz. El títol d'aquest disc serà "being human being" i es publicarà al segell Mundo Recordings el 21 de novembre. Estarem atents...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada