divendres, 2 de maig del 2014

núvol de fum 071 | denovali swingfest

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 071.mp3

    Avui és festiu però fem programa igualment, i a més fem un programa carregat de bona música. La primera meitat la dediquem a coses antigues o que ja hem presentat amb anterioritat, com per exemple el disc de l'ucraïnès SiJ, amb el que obrim el programa. També sona Emil Klotzsch des de Camomille Music, un netlabel que des de fa mesos ha parat la seva activitat, al menys de llançaments gratuïts. No és el primer cop que entren en estat d'ivernació, així que creuem els dits per que només sigui això. Tanquem la primera part del programa amb Anacleto Vitolo, amb el seu projecte AV-K i el fantàstic disc A centripetal fugue, dins el catàleg de Laverna.

    La segona part del programa la dediquem a repassar les peces més ambiental del recopilatori que el segell Denovali ha tret per lliure descàrrega en motiu del Denovali Swingfest, un festival que organitzen anualment. Ja vam parlar i d'aquest festival a la temporada passada, aprofitant també el recopilatori que llançaven, i enguany ho tornem a fer amb alguns dels artistes més reconeguts de lelectrònica actual. Comencem amb el downtempo  de John Lemke i l'ambient de Thomas Köner, meitat del duo Porter Ricks, que també han actuat a aquest festival que s'ha celebrat a Londres i Berlin durant aquest més d'abril. També sona Origamibiro i The Haxan Cloak, un dels artistes de l'any gràcies al fosquíssim Excavation. 

Tracklist del programa

01 [bn_lp008] sij - the beginning of the end
02 [cml027] emil klotzsch - #08
03 [cml027] emil klotzsch - #10
04 [lav59] AV-K - a centripetal fugue
05 [denovali] john lemke - ivory nights
06 [denovali] thomas köner - nuuk (air)
07 [denovali] origamibiro - odham's standard
08 [denovali] the haxan cloak - dieu
09 [denovali] porter ricks - nautical dub

    El video d'aquesta setmana no pot ser d'un altre que de The Haxan Cloak, projecte de l'anglès Bobby Krlic. Un dels millors artistes actuals que es dediquen a l'electrònica fosca i cavernosa. Aquí el veiem en un directe a París per al festival de Pitchfork. Al·lcinant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada