dijous, 20 de març del 2014

núvol de fum 065 | cau d'orella

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 065.mp3


    Aquesta setmana s'esta celebrant a Barcelona la quarta edició de les jornades Cau d'Orella, un punt de trobada per als amants de la música electrònica a Catalunya, i que ens serveix de pas per prendre-li el pols a la escena dins el nostre territori. La programació de les jornades sempre ha sigut molt amplia i variada, amb tota mena d'activitats com xerrades i taules rodones, tallers, workshops, una fira discografica i una mostra d'art sonor, a part dels imprescindibles concerts i sessions. Aquesta setmana a Núvol de Fum repassem alguns dels més de cinquanta artistes que hi participen, centrant-nos en les propostes més ambientals i afins al nostre programa. És un petit repàs doncs, que pretén animar-vos perque us hi acosteu, si és que encara no hi heu passat o esteu indecisos. Gairebé totes les activitats son gratuïtes i estan repartides per diferents punts de la ciutat. Teniu tota la informació a la web de les jornades.

    Jo mateix tinc l'honor de participar a les jornades d'enguany, amb un concert del meu projecte d'ambient Nigul. Serà tot un plaer compartir amb els assistents material nou en directe a l'escenari de l'auditori del CCCB. Això serà aquest mateix dissabte dia 22, a les cinc de la tarda. Passeu a saludar!

Tracklist del programa

01 drömnu - the witches ride
02 hanselett - lullaby nº1 (chopper dave remix)
03 after today - nearly shadow
04 mans o + max grosero - 2BE20JOTA
05 combray - diumenge
06 fuego - se siente bien bajo el sol
07 fuego - diez minutos tarde o así
08 alozeau - land
09 nigul - vol part I
10 manta - grid

    Acabem com de costum amb un video d'un dels artistes que hem escoltat, en aquest cas Fuego, un trio audiovisual que beu de l'ambient, del dub i del collage sonor i visual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada