dijous, 2 de maig del 2013

núvol de fum 032 | umbra

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 032.mp3


    Després del programa de la setmana passada dedicat a Sustainer avui toca repassar novetats, i d'entre unes quantes d'interessants destaquem el nou treball de Vate, un disc titulat Umbra i que és la banda sonora d'un film experimental del director Galo Tobias, Sombras. El passat estiu ja ens comentava que tenia en marxa aquest projecte (al programa Al Núvol) i finalment veu la llum. Un disc que val molt la pena, molt més encarat a peces ambientals i fosques si el comparem amb els seus anteriors treballs, amb un so molt treballat i unes composicions complexes i riques en matissos. Bé, que no us el podeu perdre.

    Presentem algunes novetats més. Makunouchi Bento han publicat un parell de recopilacions al seus Bandcamp sota el nom "the guardians of rare pieces" amb temes de recopil·lacions, col·laboracions i remescles, potser una mica irregular però la música d'aquest parell sempre és interessant. Parlem també d'un netlabel que encara no havia sonat al programa però que cal tenir molt en compte, Monokrak, dedicat principalment al deep techno també té coses més properes a l'ambient, i a més és un dels primers netlabels que publica la seva música directament en format sense compressió, en WAV. Escoltem un dels seus darrers llancçaments, signat per John Ov3rblast. Un netlabel que sí que ha sonat força al programa és Cold Tear Records, que a part d'oferir la seva música lliurement també es pot aconseguir en format físic, avui escoltem un tema amb base techno per Enervant. Recuperem el tema que Lauki oferia al recopilatori Origen de Seven Moons Music, homenatge a la novel·la clau del moviment Cyberpunk Neuromenate, de William Gibson. I acabem el programa d'aquesta setmana amb el nou tema de Trans Alp, al qual coneixiem fa algunes setmanes per el seu EP de versions de Satie. Ja no li perdrem la pista.


Traklist del programa

01 [vate] vate - sejmet
02 [vate] vate - umbra
03 [vate] vate - vitam
04 [bandcamp] makunouchi bento - mipoetri (tridean mix)
05 [monokrak145] john ov3rblast - yours faithfully
06 [ctr038] enervant - light from a pale sun
07 [7m001] lauki - wintermute
08 [bandcamp] trans alp - randzone

    El video d'aquesta setmana el dediquem, com no, a la pel·lícula experimental Sombras, escrita i dirigida per Galo Tobias i musicada per Vate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada