dijous, 17 de gener del 2013

núvol de fum 017

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 017.mp3


     Avui arrenquem el programa parlant una miqueta d'estils més ballables, com el minimal/deep/dub techno. Comencem escoltant el nou llançament de Zimmer Records, netlabel veterà, que des de la ciutat de Colònia porta anys oferint-nos tot tipus d'estils al voltant del techno, sobretot els més foscos i durs. I ja que parlem de Zimmer aprofito per recomanar-vos el treball del seu responable, PsyCoded, que a part de fer una música brutal és un gran fotògraf. Seguim amb un dels projectes del conegut Giriu Dvasios, Soulsonic, més techno dub, aquest cop una mica acelerat, en el nou treball publicat per Cold Tear Records. I acabem de matar aquest cop d'ull a la música de ball amb Unfoundsound, clàssic imprescindible dels netalbels. El nou treball el signa el portuguès Syntagma i no us el podeu perdre, deep house i techno amb molt detall, samples de veu de John Cage, Alan Moore i companyia.

    Anem ja cap a l'ambient i l'experimental amb un treball de Makunouchi Bento publicat a finals d'any, no és tan interessant com l'anterior "rinbo" però sempre és un plaer escoltar la música d'aquest parell. El nou llançament d'Audiotalaia el signa el mexicà afincat a Barcelona Carlos Edelmiro sota el seu projecte Otra Carpeta, un disc curtet però interessant per l'us i tractament de les veus. Continuem amb un recopilatori (sembla que cada cop n'hi ha més) molt interessant publicat pel netlabel de Polònia Few Quiet People, escoltem dues peces d'aquest fantàstic disc: Takeshi Shinabu i Stara Rzeka.

    Tanquem el programa escoltant tal com vam prometre el projecte Cuatrojos, col.laboració entre Roberto Diez i Jordi Giráldez. Escoltem Dvariant, peça publicada al 2009 sota l'EP diciembre. Un tema llarg d'ambient drone, que va mutant i transformant-se poc a poc.

Tracklist del programa

01 [zimmer096] agros - nachtwanderung mit krahe
02 [ctr034] soulsonic - there is hope
03 [unfound72] syntagma - plants
04 [eis010] makunouchi bento - plasticine passengers for wooden trains
05 [at059] otra carpeta - pia S
06 [fqp013] takeshi shinobu - enoshima
07 [fqp013] stara rzeka - broń nas od złego
08 [larr032] cuatrojos - dvariant

   La gent de Cold Tear Records es molt aficionada a publicar videos dels seus artistes, cosa que agraïm enormement, així que no ha costat massa trobar un video interessant per avui, un mini-directe de Soulsonic (aka Giriu Dvasios) on podem veure com s'ho manega darrere els controladors... No és el millor que té, per això... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada